fbpx

draagtip #5

Morgen is er sneeuw voorspeld, tijd voor draagtip #5
wintertip5
Het is niet per definitie nodig om met sneeuw de kinderwagen uit de kast/van zolder te halen. Sneeuw maakt sommige plekken verradelijk glad. Om niet uit te glijden is het goed om sneeuwlaarzen te dragen of snowsteps onder je schoenen. Snowsteps zijn een hulpmiddeldie je om je schoenen trekt. Er zitten metalen puntjes aan waardoor je meer grip hebt op bvb aangestampte sneeuw. Je koopt snowsteps o.a bij Hema, ANWB winkel of een outdoorwinkel.
Toch is het verstandig om wel op veiligheid te blijven letten. Als je het niet vertrouwd, ga dan niet de straat op
Wat is jouw draagtip voor dragen in de sneeuw?

Facebook Comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *